Team Fleibede på Facebook

2 månader siden

Team Fleibede

KUNSTQUIZ: I serien Motiver fra GPS-trening, slår Team Fleibede til med verket "Tour de France". Det passer jo nå. Starten gikk i sør, men hvor kom dette teammedlemmet i mål i dag?

Et hint er rødvin, et annet er Di Derre sin sang "Cecilie", der en beskjeden ungdomsskolegutt ønsker å ha med en gymnasiastpike på bagasjebrettet og sykle blant annet fra Halden til…ja, nettopp denne byen.

Som han synger: "Ingen sitter nei til å sitte bakpå". (Vi tar ikke ansvar for metoo-stemning med dette. journ. anm.) Vi vet heller ikke om deltakerne i Tour de France egentlig heller kunne tenke seg å sitte bakpå. (Men så har jo ikke syklene dere bagasjebrett heller. Red. anm.)

Om du av en eller annen snodig grunn ønsker deg kunstverket innrammet og signert over sengen, er det bare å gi bud. Vi selger oss billig. Denne gangen også.
Sjå meirSjå mindre

Sjå på Facebook

5 månader siden

Team Fleibede

I serien Motiver fra GPS-trening, står Team Fleibede bak følgende kunstverk, titulert "Underbitt krokodille med mascara og et 2-tall som nesebor".

Om du av en eller annen snodig grunn ønsker deg kunstverket innrammet og signert over sengen, er det bare å gi bud. Vi selger oss billig.
Sjå meirSjå mindre

Sjå på Facebook

Sjå meir frå Team Fleibede på Facebook

Noregs mest fleibede og positive profflag i langrenn

-Team Fleibede sjølv

Siste humor