Categories
Teikneseriar

Flotte fargar

Haustfargane setter inn som lakk på ein støvel. Men ikkje alle bryr seg.

hauststripe_web
Trykk på meg, sa brura og.

Raud og gul! Raud og gul! Me trur nok du som sjåar er glade for disse fargane. Men det skal du veta at ikkje alle er! Noken kan til dømes vere allergiske mot raudfargar, noke som er ubehageleg når dei blir raude i toppen. Gulsott er også noke ikkje alle sett like mykje pris på. Og Gulars hatar me jo alle mann.

Men sjokoladepudding, det elskar me. Hurra hurra! (Med vaniljesaus altså, red. anm.)

hauststripe_thumb

Bilete: beeps
Utvikling: fluffy&beeps

2 replies on “Flotte fargar”

jo det kan dei. Snøblinde og. Om du ikkje skjerpar desse kommentarane dine må eg mala deg blå og gul. Og dei er ikkje haustfargar. Berre så du veit det. Eller gul er jo haustfarge da. Rosa i staden for gul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *