Categories
Teikneseriar

Økologisk humor

Kven visste vel at humor kunne vere økologisk? Ikkje me før me fann det ut heilt sjølv. Me lovar.

okologiskhumor_web
Trykk på meg, seiar agurken og bananen i kor.

Epler og perar dei hopp i trea. Bananar blir bøyde og fallar ned. Men agurkane har ei anna historie å fortelja. Den handlar om riddarar og sjørøvarar, så me gidd ikkje bruke så mykje tid på den historia. Det me gidd å bruke tid på, er å gje liv til agurkane, og tale saka deira. For dei kan jo ikkje tale sjølv (sjølv om det sjår slik ut i biletet over red. anm.).

Saka som me skal tala for dei er rett og slett i duttan dei. Nei no har sjørøvarane fra forteljinga kome inn her også. Me et ein banan me skall og sukker på, og lar sjørøvarane bruke agurken til kva dei vil.

okologiskhumor_thumb

Bilete: beeps
Utvikling: fluffy&beeps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *