Categories
Teikneseriar

Det var ein gong

Ville vesten er ikkje som før.

eingongivesten-web
Trykk på biletet for å sjå det litt større.

Dei gamle stirrekonkurransane i det gamle vesten var ikkje alltid like enkelt. Skjulte blunk og augedråpar florerte som sandkorn i augane under ørkenstormar. Det måtte til sist gå som det måtte, og dei skumle ørkenmennane fekk etterkvart andre hobbyar. Noken spelte sjakk, andre byrja samla på sandkorn med formar som kjende TV-fjes, mens noken til og med starta boyband og skreiv songar om at folk måtte “gå vest”. Om dei meinte det bokstaveleg eller metaforisk er ikkje lett å tvinna hjernebarken om til å forstå, men slik blei det nå uansett. Og no gidd me ikkje skriva meir.

vesten_thumb

Bilete: beeps
Utvikling: fluffy&beeps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *