Categories
Teikneseriar

Eit gullfiskekteskap. No i bileter!

Ikkje alle tenkjer like mykje over kor vanskeleg enkelte dyr kan ha det.

tresmaafisk_web


Nokon dyr har det så vanskeleg at dei ikkje hugser kva dei nett har sagt. Dette kan jo også hende med oss menneskje, men kun om me blir altfor gamle. Gullfiskar derimot, har det ikkje lett i forholda sine. Det er på tide at nokon tek ansvar for å informera om slikt. Me tek jobben. No informerar me. Litt kryptisk, men det likar me jo.

tresmaafisk_thumb

Bilete: beeps
Utvikling: fluffy&beeps

2 replies on “Eit gullfiskekteskap. No i bileter!”

Eg har no ikkje ein sabel for ingenting! Eg kan kutta alle gullfiskane i to. Slik vil eg doble antall gullfiskar, og overskotet av gull sender eg til redd barna. Eg er nemleg veldig redd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *